Manifesteren met edelstenen

Manifesteren met edelstenen

Edelstenen kunnen je op vele manieren ondersteunen. Zo ook bij het manifesteren van jouw dromen. Zo kunnen edelstenen je dromen verhelderen, negatieve gevoelens rond een bepaald thema wegnemen of je sneller naar een staat van geluk en dankbaarheid brengen. In dit blog leren we je meer over manifesteren en de belangrijkste edelstenen hierbij. 

Wat is manifestatie?
Eigenlijk manifesteer je de hele dag...
Manifesteren betekent dat ‘wat je aandacht geeft, dat groeit’. Een filosofie die ook wel de wet van aantrekkingskracht wordt genoemd. Dat betekent dat, omdat je veel dingen op een dag aandacht geeft, je eigenlijk de hele dag door manifesteert.

Waarom werkt manifesteren?
Door bewustwording van onze dromen en doelen en ons hierop te focussen, gebeurt er iets bijzonders. Onze handelingen volgen dan namelijk vanzelf. Het klinkt als magie, maar eigenlijk is het iets heel natuurlijks. Jouw doel staat nu namelijk niet langer op de achtergrond, maar is nu de main focus van je gedachten.

Je traint dus eigenlijk je brein om te geloven dat wat je wenst, er in werkelijkheid al is. Zo wordt het pad dat je moet bewandelen om bij jouw droomleven te komen, opeens heel duidelijk.

Onbewust weet je precies welke keuzes en handelingen je moet maken om jouw wens werkelijkheid te laten worden. Dit wekt niet alleen vertrouwen op in het universum, maar ook in jezelf. Dit is het begin van een eindeloos positieve opwaartse spiraal.

Wij hebben een aantal edelstenen die jou ondersteunen bij het manifestatie proces uitgelicht:

Rozenkwarts
Als je meer zelfliefde wilt creëren of een fijne relatie, rozenkwarts is dan jouw edelsteen. Ze is de steen van het hartchakra. Ze opent je hart zodat je meer open staat om liefde te ontvangen of te geven. Het beste is om haar zo dicht mogelijk bij je hart te dragen. 

Citrien
Citrien is de edelsteen voor financiële vrijheid, succes en overvloed op alle mogelijke manieren in je leven te brengen. Een hele fijne vrolijke edelsteen met haar gele zonnige kleur. En geeft je ook meer zelfvertrouwen. Draag haar dichtbij je.

Bergkristal
Ze neemt je energie over die je al bij je draagt. Het beste is dus om bergkristal te gebruiken als je je goed voelt en als je ervan overtuigd ben dat je manifestaties al onderweg zijn. Omdat die het energie in alles versterkt. Een kwarts die alles wat je hartje begeert manifesteert. Draag haar bij je terwijl je mediteert en visualiseer je verlangens. Het beste is haar in een ring bij je te dragen. 

Amethist
De Amethist bevordert kalmte, balans en bewustzijn. Het is een geweldige edelsteen voor het versterken van onze intuïtie. Die onze verlangens snel versterkt en ons in de richting van ons doel wijzen. Amethist kan je het beste gebruiken tijdens je mediatie om in harmonie te komen met je gevoelens en je gedachtes te kalmeren. Draag haar elke dag bij je en ze helpt je ook negatieve energie te zuiveren. 

    Dit zijn een aantal voorbeelden maar het is vooral belangrijk dat je een steen kiest waar jij je intuïtief tot aangetrokken voelt. Goodluck! 

    Veel liefs,
    team SoulFuel

     

     

     

    Terug naar blog